Різнокольорові млинці Атракціон
enjoy
23.09.2015

Складові:
- 2 стакана борошна
- 1 пакетик дріжджів
- 300 мл. молока
- 5 яєць
- 3 ст. л жирної сметани
- 1 ст. л цукру
- 1 ч. л солі
- 2 великі морквини
- 100 г шпинату
- 100 г замороженого горошку

Приготування
Змішати дріжджі з борошном, додати 300 мл. теплої води і молоко, перемішати, накрити серветкою і дати піднятись, 1 годину.
З вареної чи запеченої моркви зробити п"юре.
П'юре зробити і з шпинату і горошку проваривши його.
3 яйця збити в піну, додати цукор, сіль, сметану і ще раз збити. Змішати з опарою.
Розділити тісто пополам. В одну частину додати моркв"яне п"юре, в іншу-шпинат та горошок (якщо горошок Вам не смакує робіть просто з шпинатом). Дати піднятись 20 хвилин.
Випікати маленькі млинці на розігрітій сковорітці. Готові складати в каструльку під кришку. 
Далі можна збити яйця, що залишились з щіпкою солі. Змастити кожен млинчик збитим яйцем, вкласти їх один на одного стопкою поперемінно: морквяні і шпинатно-горохові. Запікати в духовці при t220 градусів 10 хвилин. Готовий "Атракціон" подавати з сметаною або як радять гастрономічні знатаки з соленою рибкою.



Джерело: Змішати дріжджі з борошном, додати 300 мл. теплої води і молоко, перемішати, накрити серветкою і дати піднятись, 1 годин
close
Додати свій рецепт