Складові:
- 800 г грибів
- 1 ст. л. вершкового масла
- 2 ст. л. дрібно нарізаного кропу
- 2 ст. л. натертого твердого сиру
- 2 ст. л. сметани
- 4 ст. л. панірувальних сухарів
- сіль, перець за смаком
тісто:
- 2 скл. борошна
- 2 скл. молока
- 2 яйця
- 1/4 ч. л. соди
- 1 ст. л. олії
- сіль
Приготування
Гриби дрібно нарізати, обсмажити на вершковому маслі, посолити, поперчити.
Додати зелень і перемішати.
З борошна, яєць, молока замісити рідке тісто.
Додати сіль, соду, олію і перемішати. Спекти млинці, підрумянивши їх з одного боку.
На підрум'янену сторону млинчиків розкласти гриби. Згорнути млинці конвертиками, укласти у форму, змащену маслом і посипану половиною норми сухарів. Змастити сметаною, посипати сиром, змішаним з рештою сухарями, і запікати при 220 ° С до утворення золотистої скоринки.
Окремо можна подати сметану.
Джерело: Гриби дрібно нарізати, обсмажити на вершковому маслі, посолити, поперчити. Додати зелень і перемішати. З борошна, яєць,