![](/_pu/30/07177848.jpg)
Складові:
тісто:
- 350 мл молока
- 2 яйця
- 1 ч. л. цукру
- 1 ч. л. солі
- борошно
м'ясний припік:
- 200-300 г вареного м'яса
- 1 цибулина
- 2 ст. л. олії
- сіль
- перець
припік з цибулі і зелені:
- 1 цибулина
- 1 пуч. зеленої цибулі
- кріп
- петрушка
Приготування
Добре розігріти сковорідку з олією, викласти 2 столові ложки м'ясної начинки. Зверху налити тісто, посипати дрібно порізаною зеленою цибулею, петрушкою, кропом.
Зверху викласти тоненько порізані кружельця цибулі.
Коли млинець підрум'яниться з одного боку, перевернути його на інший і підрум'янити.
Подавати такі млинці скрутивши одні м'ясною начинкою вгору,інші вгору з цибулі і зелені.
Варіанти припіків: варені рублені яйця, зелень, м'ясо варене, риба варена, варені (тушковані) гриби, подрібнені овочі, фрукти...
Джерело: Добре розігріти сковорідку з олією, викласти 2 столові ложки м'ясної начинки. Зверху налити тісто, посипати дрібно поріз