Млинці з подвійним припіком

Складові:
тісто:
- 350 мл молока
- 2 яйця 
- 1 ч. л. цукру
- 1 ч. л. солі 
- борошно

м'ясний припік:
- 200-300 г вареного м'яса 
- 1 цибулина 
- 2 ст. л. олії 
- сіль
- перець

припік з цибулі і зелені:
- 1 цибулина
- 1 пуч. зеленої цибулі
- кріп
- петрушка

Приготування
Добре розігріти сковорідку з олією, викласти 2 столові ложки м'ясної начинки. Зверху налити тісто, посипати дрібно порізаною зеленою цибулею, петрушкою, кропом. 
Зверху викласти тоненько порізані кружельця цибулі. 
Коли млинець підрум'яниться з одного боку, перевернути його на інший і підрум'янити. 
Подавати такі млинці скрутивши одні м'ясною начинкою вгору,інші вгору з цибулі і зелені. 
Варіанти припіків: варені рублені яйця, зелень, м'ясо варене, риба варена, варені (тушковані) гриби, подрібнені овочі, фрукти...



Джерело: Добре розігріти сковорідку з олією, викласти 2 столові ложки м'ясної начинки. Зверху налити тісто, посипати дрібно поріз
close
Додати свій рецепт