Гарбузова ікра

Складові:
- гарбуз 500 г
- солодкий перець 1 великий
- цибуля ріпчаста 1 велика головка
- часник 3 зубки
- томатна паста 2 ст.л .
- сіль, мелений чорний перець за смаком
- щіпка меленого кардамону, гвоздики і мускатного оріха
- олія для смаження

Приготування
Цибулю і болгарський перець нарізати невеликими кубиками. Обсмажити на олії протягом 5-7 хвилин. За той час гарбуз почистити і нарізати невеличкими шматочками, додати до цибулі з перцем і тушкувати 25-30 хвилин, поки гарбуз не зм’якне. 
За 5 хвилин до готовності додати сіль, перець, часник, приправи і томатну пасту. Зміксувати блендером.

close
Додати свій рецепт