Рецепти "Фальшивої ікри"
rutamyata
21.04.2018

Ох, і чого ж тільки не повигадує наш винахідливий народ! А кулінарно-гастрономічна винахідливість наших людей - це, як на мене, взагалі окрема тема для докторської дисертації!:))) Ну це ж треба здогадатися так скомпонувати цілком звичайні, навіть повсякденні, продукти, аби у результаті отримана страва бодай віддалено нагадувала той чи інший ажніяк не буденний делікатес! Але ж їм таки це вдається!
Серед таких популярних у народі "підробок" можна назвати, наприклад, консервовані "ананаси" з кабачків, "черепашачий" суп з телячих ніжок, а також всеможливі способи приготування різних видів "риб'ячої ікри". І саме на останніх я б і хотіла зупинитися далі...
Можливо, не всі зі мною погодяться, проте, по-моєму, кожен з приготованих таким чином продуктів, принаймні, за смаком таки й справді нагадує відповідний його назві натуральний прототип!... Зрештою, у будь-якому разі це їстівно та ще й достатньо смачно!
Хто бажає, можете порівняти: представляю до Вашої уваги 3 рецепти "бюджетної ікри", приготувати яку в домашніх умовах можна дуже легко та просто! :-)

Червона ікра
4 сирих морквинки, 1 пачка вершкового масла, 1 плавлений сирок, 1 оселедець без кісток, трішки червоного меленого перцю. Усе перекрутити через м'ясорубку та намастити на булку.

Чорна ікра
Перекрутити через м'ясорубку яблуко, 5-7 волоських горіхів, варене круте яйце, філе оселедця та 5 ст.л. обсмаженої у соняшниковій олії цибулі. Заправити майонезом і перемішати.

Штучна ікра мойви
Манну крупу залити склянкою розсолу з діжки, у якій солили оселедець. Коли манка набухне, то буде схожа на справжню солону ікру мойви.

УСІМ БАЖАЮ СМАЧНОГО ТА НОВИХ ВДАЛИХ КУЛІНАРНИХ ІДЕЙ!

close
Додати свій рецепт