Домашній оселедець пряного посолу
rutamyata
05.03.2018

0,5 кг свіжомороженого філе оселедця зі шкірою, 2 ст.л. (без верху) солі, 2 ст.л. (без верху) цукру, 0,5 л води, коріандр горошком, перець чорний горошком, перець духмяний горошком, лавровий лист, гвоздика.
У каструлі змішати воду, сіль,цукор і усі зазначені спеції, закип'ятити,охолодити до кімнатної температури,додати 2 ст.л. оцту. Залити цим маринадом філе оселедця і поставити у холодильник на 1 добу.

 

За цим нескладним рецептом солене зі спеціями філе оселедця виходить анітрохи не гірше за"магазинне"! Тож спробуйте! :)

close
Додати свій рецепт