Баклажани з курячим філе

Складові:
- 1 середній баклажан
- 1 великий помідор
- 300 г курячого філе
- сіль, перець, улюблена приправа 
- 2 ст. л. олії
- 2 ст. л. жирної сметани
- 2 ст. л. грецьких горіхів
- 1 зубець часнику
- кілька гілочок петрушки

Приготування
Баклажан почистити від шкірки, порізати кубиками, посолити і залишити на 10 хв, промити холодною водою, добре відтиснути.
Помідор та куряче філе також нарізати кубиками.
На пательню з олією викласти баклажани, помідор та курятину. Додати пряності до смаку (в мене - сіль, перець та хмелі-сунелі).
Смажити 10 хв, помішуючи, додати сметану і тушити ще 10 хв на маленькому вогні.
В кінці додати подрібнені горіхи, зелень та часник, просмажити ще 2-3 хв.
Подавати можна гарячим, а також холодним, як салат.



Джерело: Баклажан почистити від шкірки, порізати кубиками, посолити і залишити на 10 хв, промити холодною водою, добре відтиснути
close
Додати свій рецепт