Баклажаніус
sofi
03.12.2018
Баклажани ріжемо уздовж тонкими скибочками, солимо і залишаємо.
Ріжемо гливи, обсмажуємо і солимо, курочку ріжемо кубиками, помідори і огірки теж кубиками, сир на тертці, для соусу в майонез додаємо рубаний кріп і видавлюємо часник.
Скибочки баклажанів обсмажуємо на рослинному маслі.
Потім беремо глибоку миску і вистилає її скибочками баклажанів, змащуємо соусом, потім огірки, знову баклажани, змажемо соусом.

За таким принципом укладаємо далі: курка, баклажани, соус, сир, баклажани, соус, помідори, баклажани, соус, гливи, потім закриваємо все баклажанами. Ставимо в холодильник на ніч, вранці перевертаємо на тарілку, акуратно знімаємо миску.

Інгрідієнти:
- 5 баклажанів
- 3 відварених курячих філе
- 4-5 помідорів
- 3-4 огірка
- упаковка глив (гриби)
- 200 гр. сиру
- 3-4 зубчики часнику
- пучок кропу
- майонез
- рослинне масло
- сіль, перець
close
Додати свій рецепт