Риба по-грецьки
rutamyata
16.12.2018
Взагалі, я не надто полюбляю білу рибу через її надмірну пісність та слабко виражений смак (зазвичай надаю перевагу більш жирним сортам риби). Проте, приготувавши її за цим рецептом (а готувала я таким чином саме філе морського окуня), я переконалася, що за рахунок вдало підібраних додаткових інгредієнтів навіть риба білих сортів ,"від природи" фактично позбавлена власних характерних смако-ароматичних особливостей, може змінитися до невпізнаваності, ставши неймовірно смаковитою та ароматною! :) Приготуйте цю страву та переконайтеся в цьому і ви!

Інгредієнти: філе будь-якої білої риби - 700 г; томати - 2 шт.; твердий сир - 150 г; сметана - 200 г; зелень; часник за смаком; сіль; перець.

Приготування: Помідори ріжемо невеликими кубиками. Дрібно рубаємо зелень. В отриману масу видавлюємо часник, солимо і додаємо сметану. Сир натираємо на тертці і додаємо до решти продуктів. Все добре перемішуємо. Порційно нарізаємо рибу і викладаємо на деко. Кожен шматочок солимо і перчимо. Тепер зверху викладаємо приготовлену заправку для риби. Деко прибираємо в духовку, розігріту до 180-200 градусів, до повної готовності страви. Це становить усередньому 30-40 хвилин. Страва готова.
Смачного! :)))))
close
Додати свій рецепт