Ікра з опеньків
rutamyata
13.10.2018

Це - універсальний рецепт грибної ікри. Таку ікру можна використовувати як начинку для вареників, пиріжків, голубців (замість м'яса), готувати котлети з грибною начинкою, використовувати як начинку для грінок або бутербродів.

Потрібно: 3 кг відварених опеньок, 3 середніх морквини, 3 крупні цибулини, 1 л олії, сіль, перець.

Приготування
1. Моркву і цибулю почистити, порізати на 4 частини і підсмажити до рум'яного кольору на олії.
2. Потім підсмажені овочі разом з опеньками пропустити через м'ясорубку.
3. Все ретельно перемішати, додати 0,5 л олії, поставити на плиту і готувати, помішуючи, 45 хвилин.
4. Потім посолити, поперчити, влити 0,5 л олії і готувати, помішуючи, 45 хвилин.
5. У стерилізовані гарячі банки викласти ікру, закатати, накрити теплою ковдрою і залишити на 24 години.

close
Додати свій рецепт