Гарбузовий суп (молдовська кухня)
rutamyata
04.11.2018
На жаль, молдовська кухня не надто відома за межами Молдови, і навіть викликає певну недовіру у іноземців. І, треба помітити, зовсім незаслужено! Адже насправді цієї національною кухнею за її багатовікову історію було створено незліченну кількість рецептів смачних, поживних і корисних страв ... І один з них я зараз хочу представити на суд громадськості, як доказ на захист даної етнічної кулінарної культури.

Цей гарбузовий суп я готувала вперше, строго дотримуючись умов рецепта, і він мені дуже сподобався! Тому відразу вирішила сфотографувати отриманий результат і поділитися рецептом і фотографією цієї страви з улюбленим нсайтом і його читачами! :)

Складові:
300г гарбуза, 100г рису, 1ст. л. цукру, 2л молока.

Спосіб приготування
Рис замочіть на 1 ч., гарбуз вимийте, очистіть, наріжте маленькими кубиками. Молоко доведіть до кипіння, покладіть рис і гарбуз, варіть 25 хв. Потім додайте в суп цукор.

Poftă bună! (Приємного апетиту! по-молдавському):-)
close
Додати свій рецепт