Торт з гарбузовим суфле
Катя
23.05.2016

Складові:
для коржа:
- 100г цукру
- 3 яйця
- 100г борошна

суфле:
- 400 г очищеного гарбуза
- 2 банани
- 1 лимон
- 150г цукру
- 1п (25г) желатину
- ванілін
- горіхи за смаком

Приготування
Тісто: відділити жовтки від білків. Жовтки збити з цукром до посвітління. Поступово додати борошно. Білки збити в густу піну, вмішати в тісто. Пекти в мікрохвильовій печі 5-6 хв на максимальній потужності (в мене 1000вт).
Суфле: гарбуз порізати на невеликі шматки і відварити на водяній бані. Додати порізані банани, ванілін і ще готувати на пару 15 хвилин. Коли охолоне, подрібнити в блендері.
Додати розчинений желатин, горіхи і знову збити. Поставити в холодильник, щоб маса схватилась. 
Корж викласти в розємну форму, залити суфле. Зверху посипати горіхами та тертим шоколадом. Поставити в холодильник на 3-4 год.

close
Додати свій рецепт