Солодка симфонія торт-суфле
Катя
11.10.2015

Складові:
бісквіт:
- 4 яйця
- 6 ст. л. цукру
- 6 ст. л. чубатих борошна
- 30 г масла
- 1 ч. л. розпушувача

сирна маса:
- 400 г сиру
- 1 ст. сметани
- лимонна галяретка + 1 ч. л. желатину (в мене апельсинова галяретка)
- 100 мл води

суфле:
- 4 білки
- 75 г цукру
- вишнева галяретка + 1 ч. л. желатину
- 100 мл води

Приготування
Бісквіт: яйця розділити на білки і жовтки. Білки збити на легку піну, підсипати цукор ( 4 ложки) і далі збивати до крутих піків. Жовтки збити з рештою цукру. Розтоплене масло додати до жовтків, всипати трохи муки і розпушувач і перемішати. Додати білки і перемішати легенько. Всипати решту муки і перемішати знизу вверх. Випікати при темп. 180С близько 25 хв.
Сир: сметану добре збити, додати протертий сир і перемішати. Галяретку + желатин залити кип’ятком, як добре розчиниться, влити до сиру і добре перемішати. Вилити на остигший корж в формі і поставити в холодильник.
Суфле: білки збити з цукром до крутих піків. Галяретку +желатин залити кип’ятком і влити до білків, добре перемішати. Вилити зверху на сир.



Джерело: Бісквіт: яйця розділити на білки і жовтки. Білки збити на легку піну, підсипати цукор ( 4 ложки) і далі збивати до крути
close
Додати свій рецепт