З ревенем пляцок
Тортенко

Складові:
- 6 яєць
- 300 г маргарину
- 300 г борошна
- 300 г цукру
- 1 ч. л. порошку до печива

Приготування
За допомогою міксера замісити тісто: спочатку збиваємо яйця з цукром, далі додаємо маргарин кімнатної температури і в кінці борошно з порошком до печива. Бритванку накриваємо папером, виливаємо тісто і викладаємо ревінь (можна яблука, сливи, вишні). Випікаємо приблизно 1 годину при температурі 180. Готовий пляцок при бажанні можна притрусити пудрою.



Джерело: За допомогою міксера замісити тісто: спочатку збиваємо яйця з цукром, далі додаємо маргарин кімнатної температури і в кі
close
Додати свій рецепт