Форма 20х30.
Складові:
маковий бісквіт:
- яйця 7шт
- цукор 1 скл
- борошно 1 скл
- мак сухий 5 ст. л.
безе:
- білки 6шт
- цукор 1 скл.
- арахіс 100гр
- борошно 2ст.л.
крем:
- масло 250 гр
- варена сгущенка 150гр
- какао 1 ст.л.
Приготування
Бісківт: яйця збиваємо добре з цукром домішуємо борошно і мак. Випікаємо при 180 гр. до готовності. Інгредієнти вказані зразу для обох коржів.
Безе: збиваємо білки з половиною склянки цукру до піків. Перемішуємо в мисці обсмажений і подрібнений арахіс,борошно,та ще одну поливину цукру. Вводимо у білки, легко перемішуємо. Сушимо декілька годин в духовці при 120 гр.
Крем: збиваємо масло кімнатної температури, поступово додаємо згущенку і какао(підійде любий кавовий крем).
Збираємо: маковий корж, крем, безе, крем, маковий корж. Даємо пропитатись в холодильнику (я відразу порізала, то трохи було складно різати безе).