Маково-кокосовий пляцок
Тортенко

Форма-20-30 см

Складові:
- 2 пач. галяретки

бісквіт:
- 4 яйця
- 1 скл. цукру
- 1 ч.л. порошку до печива
- 1 скл. борошна

маково-кокосовий корж:
- 9 білків 
- 250 гр. цукру
- 250 гр. запареного втертого маку
- 250 гр. кокосової стружки

крем:
- 1,5 скл. молока
- 1 скл. цукру
- 1 ст. л. борошна
- 1 ст. л крохмалю
- 300 гр. масла

Приготування
Бісквіт:  білки збити з цукром,додати борошно з порошком,випекти корж.

Маково-кокосовий корж: білки добре збити з цукром,додати мак і кокос. Легенько вимішати і пекти на пергаменті. 

Галяретку приготувати згідно інструкції,тільки зменшити наполовину кількість води. Вилити у застелену харчовою плівкою форму.

Крем: борошно і крохмаль розвести у 0,5 скл. молока.
1 скл. молока поставити кип'ятити. Коли закипить додати цукор,розмішати і вилити розведене борошно з крохмалем, заварити і охолодити.
Масло збити із завареною масою.

Перекладати так: бісквіт трошечки змастити повидлом,викласти застиглу галяретку,тоді крем і маковий корж.
По рецепту мав би накладатись ще зверху крем,а потім шоколадна помадка.



Джерело: Бісквіт: білки збити з цукром,додати борошно з порошком,випекти корж. Маково-кокосовий корж: білки добре збити з цукром
close
Додати свій рецепт