Пляцок кокосовий Кіліманджаро

Складові:
тісто:
- 8 яєць
- 200 г цукру
- 6 ст. л. борошна
- 4 ст. л. какао
- 2 ч. л. порошку до печива

яблучна маса:
- 1 кг яблук
- 2 галяретки вишневі або полуничні
- 1 ст. л. масла

крем:
- 1-1,5 скл. цукру (якщо яблука кислі)
- 2 кокосові пудинги
- 350-400 г масла

Приготування
Приготувати бісквітне тісто (білки збивати окремо). Випекти 2 коржі або один і розрізати навпіл.
Почищені яблука потерти на грубу тертку, додати масло і тушкувати кілька хвилин,додати галяретку і ше готувати 3-5 хв.
Зварити пудинг, охолодити та збити з маслом.
На коричневий корж нанести охолоджену яблучну масу, тоді пудингову масу, тоді знову коричневий корж.
Готовий пляцок залити помадкою або прикрасити кремом.



Джерело: Приготувати бісквітне тісто (білки збивати окремо). Випекти 2 коржі або один і розрізати навпіл. Почищені яблука потерти
close
Додати свій рецепт