![](/_pu/31/18272452.jpg)
Бритванка розміром 27х37 см.
Складові:
тісто:
- 1 пачка маргарину (250 г)
- 1 скл. вареної на молоці манки
- 0,5 скл. цукру
- 5 жовтків
- 4 скл. борошна (плюс/мінус 0,5 скл - залежно від борошна)
- 1 пакетик польського порошку до печива
сирна маса:
- 700 г домашнього жирного сиру
- 2 яйця
- 0,5 скл. цукру
кокосово-білкова заливка:
- 5 білків
- 0,5 скл. цукру
- 100 г кокосової стружки
- 1 л чорниці свіжої
- 100 г кокосової стружки для посипання тіста
Приготування
Маргарин потерти на терці, додати варену холодну манку, цукор і жовтки, добре розтерти. Додати муку і порошок до печива і замісити м'якеньке тісто. Руками викласти його у бритванку, зверху посипати 100 г кокосової стружки.
Сир розтерти (не молоти) з цукром і яйцями, викласти на тісто поверх кокосової стружки. На сир викласти чорницю.
Білки збити з цукром, додати кокосову стружку і залити поверх чорниць.
Випікати в розігрітій духовці 40-50 хв.
Джерело: Маргарин потерти на терці, додати варену холодну манку, цукор і жовтки, добре розтерти. Додати муку і порошок до печива