![](/_pu/31/05239052.jpg)
Складові:
тісто:
- 5 жовтків
- 250 г маргарину
- 2 ст. л. сметани
- 1 скл. цукру
- 1 п. розпушувача
- 500-700 г борошна
кокосова начинка:
- 200 г кокосу
- 5 білків
- 6 ст. л. цукру
- 2 ст. л. крохмалю
- 1 л яблучних дольок
Приготування
Замісити тісто, розділити на 2 частини. Одна більша, друга менша. Меншу кульку кидаємо в морозилку.
Для яблучної начинки використовуємо 1 л яблучних дольок. Перед тим їх потрібно відкинути на друшляк. Якщо у вас не має дольок використовуємо 1,5 кг яблук. Чистимо,дрібненько ріжемо, додаємо стакан цукру і пачку ванільки, 1с.л манки. До дольок цукру вже не потрібно ,тільки манка і ваніль.
Білки збити з цукром до піків. Додати кокос і крохмаль, добре вимішати.
Одну частину тіста розтачуємо на деко, робимо краї з тіста. Посипаємо манкою або сухарями. Викладаємо яблука, поверх яблук кокосову масу, зверху натираємо наше тісто з морозилки. Випікаємо 50-60 хв при t180 градусів.
Якщо ви не любите кокосу можна використати 2 пачки киселю, але крохмаль тоді також не додаємо.
Джерело: Замісити тісто, розділити на 2 частини. Одна більша, друга менша. Меншу кульку кидаємо в морозилку. Для яблучної начинки