Слойка з маком і кокосом

Складові:
тісто:
- 5 жовтків
- 2 пач. маргарини (пачка 250 г)
- 6 ст.. лож. сметани
- 4 скл. борошна ( або скільки забере)

макова начинка:
- 2 скл. маку
- 9 жовтків
- 1 скл. цукру
- 2 ст.лож. меду
- 200 г родзинок

кокосова начинка:
- 9 білків 
- 9 ст.лож. цукру
- 1 ст.лож. крохмалю 
- 1 ч.лож порошку до печива
- 300 г кокосу

крем:
- масло+вар.згущонка+кава+коньяк

Приготування
Для тіста: маргарин посікти з борошном. Додати збиті жовтки зі сметаною. Швиденько замісити тісто, приблизно як на вареники, поділити на 6 частин, і поставити в холодильник на 12 годин. 

Макова начинка: мак запарити і змолоти або розтерти.
Жовтки добре збити з цукром і медом. Вимішати з маком, додати родзинки (за бажанням)

Кокосова начинка: білки добре збити,поступово додаючи цукор. Додати крохмаль, порошок і кокос, легенько вимішати.
Умовно розділити макову і кокосову начинки на 3 частини.

Розкачати частину тіста, викласти полосками макову і кокосову начинку і прикрити другою частиною тіста.
Коржі перед випічкою поколоти,щоб не було пухирців.
Так випекти три коржі.

Крем: масло добре збити,додаючи варену згущонку. Вкінці додати трошки кави і коньяку. (Точно скільки чого, вибачаюсь, не скажу. Як завжди роблю на око)
Перемастити коржі кремом,боки теж змастити і обсипати крошкою. Прикрасити за бажанням.

close
Додати свій рецепт