Пляцок спартак

Форма 20*30

Складові:
- 5 яєць
- 2 скл. цукру
- 1 п. ваніліну
- 8 ст. л. топленої маргарини
- 1 скл. сметани
- 1 ч. л. соди погасити оцтом
- 1 ч. л. порошк до печива
- 4 ст. л. какао
- 2 скл. борошна

крем:
- 1 л молока
- 6-8 ст. л. манної крупи
- 1 п. ванільного цукру
- 1 скл. цукру
- 400 г масла
або пудинговий крем

Приготування
Яйця збити з цукром (все збити міксером) додавати топленої маргарини, сметани, 1 ч. ложку соди згасити оцтом і додати до сметани, порошок до печива, какао, борошно.
По 4 ст. ложки розмащувати по бляшці. На низ обов’язково стелити папір для випічки

Крем: у молоко додати манну крупу,ваніль,цукор -варити до загустіння та остудити. Заварний крем збити з маслом.



Джерело: Яйця збити з цукром (все збити міксером) додавати топленої маргарини, сметани, 1 ч. ложку соди згасити оцтом і додати до
close
Додати свій рецепт