Рулет з язиком

Складові:
- язик
- м'ясо
- майонез
- сіль, перець
- часник
Приготування
Язик відварити, почистити.
М'ясо (я використовую філейку, або, якщо невеликі, навіть дві, накладаючи їх , як у нас говорять "внахлёст" або вирізку) добре відбиваю, натираю майонезом, сіллю, перцем, витискаю 2-3 зубки часнику, загортаю в нього язик. Зверху добре змащую майонезом, посипаю сіллю й перцем, теж вичавлюю часник. Запікаю в духовці. Щоб був ніжнішим, запікаю або в рукаві (вкінці розірвати рукав, щоб зверху рулет зарум'янився), або на дно форми наливаю трішки води.
Джерело: Язик відварити, почистити. М'ясо (я використовую філейку, або, якщо невеликі, навіть дві, накладаючи їх , як у нас говор