
Складові:
- 4 курячих яйця
- 130 г цукру
- 600 г яблук
- 1 щіпка кориці
- 130 г муки
Приготування
Починаємо приготування з начинки. Для цього очищаємо яблука і натираємо на дрібній тертці. Виділився сік зливаємо. До яблук додаємо трохи цукру і корицю, перемішуємо. Начинка готова.
Тепер приступаємо до приготування тіста. Збиваємо яйця, в кінці додаємо цукор, і продовжуємо збивати ще декілька хвилин. Потім додаємо борошно і акуратно перемішуємо.
Деко застилаєм папером для випічки, зверху викладаємо яблука і розподіляємо по пергаменту тонким шаром, відступивши трохи від бортиків.
Зверху на яблука виливаємо тісто і відправляємо в духовку на 15 хвилин при температурі 180 гр. Коли корж почне набувати золотистого відтінку, значить він готовий.
Корж викладаємо на рушник і акуратно знімаємо пергамент. За допомогою рушники згортаємо корж в рулет.
Зверху притрушуємо його цукровою пудрою.