
Складові:
- 1 п. вафель квадратних
- 1 п. желе
- 1 скл. води
- 250 г масла
- 200-250 г печива (типу "До кави")
- 3-4 ст.л. какао
- 180 г цукру
- 250 г бакалій (родзинки, чорнослив, курага, горіхи, будь-які сушені фрукти)
Приготування
Масло, цукор, какао і воду вимішуємо і підігріваємо на вогні, доки не стане однорідним. Всипаємо желе і розмішуємо до повного розчинення. Не кип'ятити. Залишити щоб вистигло.
Горіхи подрібнити, бакалії порізати на невеликі шматочки, печиво і три листи вафель поламати на дрібні частини. Все вимішати.
З"єднуємо наші бакалії з желейною масою і ретельно перемішуємо. Суміш має бути досить густою !
Чистий кухонний рушничок змочуємо у воді, зайву воду відтискаємо, стелимо його на стіл, зверху кладемо один вафельний лист, накриваємо другою половиною рушничка і притискаємо злегка руками. Тримаємо, поки лист не зм"якне (так аби можна було скрутити і не був дуже вологим). Викладаємо на нього половину маси і скручуємо у рулет. Те саме зробити з другим вафельним листом. Рулети загорнути у фольгу та залишити в холодильнику на кілька годин (краще наніч).
Перед подачею нарізати тонкими шматочками.
Джерело: Масло, цукор, какао і воду вимішуємо і підігріваємо на вогні, доки не стане однорідним. Всипаємо желе і розмішуємо до по