
Складові:
тісто:
- 1,5п.маргарини
- 6 жовтків
- 1,5скл.цукру
- 4 скл.муки
- 1,5 ст.л. порошку до випічки
- 3 ст.л. какао
безе:
- 6 білків
- 15 ст.л. цукру
- 1,5 скл. смажених у духовці волоських горіхів
крем:
- 2 скл. молока
- 1 скл. цукру
- 1п.пудінгу "Сметанкового"
- 250 г.масла
Приготування
З'єднати всі складники для тіста,крім какао,і замісити. Поділити на 5 частин, до трьох додати какао, а дві залишити білими.
Для безе: білки збити досипаючи цукор і в кінці додати горіхи, перемішати. Розкачати біле тісто і спекти два коржі. Розкачати темне тісто, помастити білками з горіхами і пекти поки не затвердне безе.
Крем: в одній склянці холодного молока розчинити пудінг,а в другій 1 склянку цукру і поставити на вогонь, коли молоко з цукром закипить влити молоко з пудингом і помішуючи варити на легкому вогні до загустіння, охолодити. Масло збити, по ложці давати пудинг і збивати.