![](/_pu/32/88886848.jpg)
Форма 20-30 см
Складові:
коржі:
- 3 яйця
- 1 скл. цукру
- 1 скл. сметани
- 1 пач. маргарину
- 5-6 скл. борошна
- 1 ст. л. амонію
крім того:
- 2 ст. л. какао
- 50 г цукру
- 50 г масла
крем:
- 1 яйце
- 2 ст. л. борошна
- 250 г молока
- 400 г масла
- 200 г цукру-пудри
Приготування
Коржі: амоній розвести у сметані.
Маргарин посікти з борошном,додати яйця,збиті з цукром і сметану з амонієм.
Розділити тісто на 2 частини. До однієї частини додати 2 ст.л какао, 50 г масла і 50 г цукру. Замісити тісто як на вареники.
Кожну порцію тіста розділити на 9 кульок і поставити в холодильник на 12 год.
Потім беремо чорну кульку, накладаємо зверху білу і розкачуємо.
Вийде 9 чорно-білих коржів.
Крем: яйце розтерти з борошном,додавши трошки молока.
Молоко закип'ятити, влити суміш яйця з борошном і заварити. Охолодити.
Масло збити з пудрою, додаючи по ложці холодну заварену масу.
Джерело: Маргарин посікти з борошном,додати яйця, збиті з цукром і сметану з амонієм. Розділити тісто на 2 частини. До однієї час