
Складові:
коржі:
- 3 яйця
- 3 ст.лож. сметани
- 1 стакан цукру
- 1 стакан муки(може чуть більше)
крем:
- 1 стакан цукру
- 2 стакани молока
- 4 ст. лож. муки
- 200 гр масла
- лимонний сік або кислота
- желе 2 пачки
- фрукти за бажанням
глазур:
- 3 ст. лож. сметани
- 3-4 ст.лож. какао
- 3-4 ст.лож цукру
Приготування
Коржі: яйця збити з цукром, додати сметану і муку.тісто лите, але густувате.
Крем: муку перемішати з цукром, влити молоко і поставити варити на легенький вогонь до загустіння, постійно помішуючи. Охолодити. М'ягке масло збивати міксером і по трохи додавати зварений крем. Вкінці додати лимонний сік або лимонну кислоту за смаком.
Желе приготувати за рецептом на пачечці, тільки в меншій кількості води(не 400мл, а 300 на одну пачку )додати фрукти і поставити для застигання.
Глазур: сметану, цукор, какао змішуємо і кладемо на легенький вогонь десь хвилин на 8-10, постійно помішуючи.
Джерело: Коржі: яйця збити з цукром, додати сметану і муку.тісто лите, але густувате. Крем: муку перемішати з цукром, влити молок