Пляцок Cuszima

Складові:
бісквіт білий:
- 4 яйця
- 8 ст. л. цукру
- 4 ст. л. борошна
- 1 ч. л. порошку до печива
- 1 ст. л. оцту

бісквіт шоколадний:
- 4 яйця
- 8 ст. л. цукру
- 2 ст. л. борошна
- 2 ст. л. какао
- 1 ч. л. порошку до печива
- 1 ст. л. оцту

полунична маса:
- 0,5 кг полуниці
- я брала заморожену перетерту з цукром
- 3 галяретки полуничних

пудингова маса:
- 0,5 л молока
- 2 пудинги ванільних чи сметанкових
- 250 г масла
- 1 скл. цукру

сметанна маса:
- 0,5 л домашньої сметани
- 1 галяретка червона
- 3 ст. л. цукру
- 0,5 кг круглого бісквітного печива

Приготування
Випікаємо білий та темний бісквіти, на папері для випічки (білки збиваємо окремо), при 160 градусах, десь 40-45 хв, охолоджуємо.

З молока відливаємо половину та розчиняємо пудинг, до решти молока додаємо цукор та доводимо до кипіння, вливаємо пудинг, заварюємо та охолоджуємо, тоді збиваємо з маслом.
Полуничну масу підігріваємо, додаємо галеретку і варимо до її розчинення.
Сметану збиваємо з цукром, додаємо галеретку, розчинену у 4 ст л гарячої води.

Пляцок збирала у тортівниці:
1 | коричневий корж
2 | пудингова маса
3 | половина охолодженої полуничної маси
4 | бісквіти намочені у теплому молоці
5 | решта полуничної маси
6 | сметанна маса
7 | білий бісквіт
Охолоджуємо!

З тортівниці я перекинула його догори дном, щоб був рівнішим, тому зверху шоколадний корж
Заливаємо помадкою.



Джерело: Випікаємо білий та темний бісквіти, на папері для випічки (білки збиваємо окремо), при 160 градусах, десь 40-45 хв, охол
close
Додати свій рецепт