
Складові:
тісто:
- 5 жовтків
- 0,5 скл. цукру
- 250 г маргарини
- 500 г борошна
- 1 п. порошку до печива
- 3 ст. л. сметани
- 2-3 ст. л. какао
горіхова начинка:
- 2 скл. мел. горіхів
- 2 яйця
- 2 ст. л. цукру
макова начинка:
- 2 скл. мел. маку
- 1 ст. л. масла
- 2 яйця
- 2 ст. л. цукру
кокосова начинка:
- 5 білків збити
- 2 ст. л. цукру, додати
- 200 г кокосової стружки
Приготування
Маргарин розтерти з борошном, до борошна додати порошок до печива і сметану.
Замісити тісто,поділити на дві частини (одна частина має бути трохи менша).
До меншої частини додати какао і поставити в морозилку. Більшу частину ставимо в холодильник на 1 годину.
Горіхова начинка: білки збити в піну,жовтки втерти з цукром, додати мелені горіхи. Вкінці вимісити з збитими білками.
Макова начинка: жовтки втерти з цукром, додати запарений мелений мак,масло. Вкінці вимісити з збитими на піну білками.
Кокосова начинка: білки збити з цукром,дадати кокосову стружку.
Білу частину тіста розтачуємо кладемо в бляху мастимо повидлом та накладаємо в шахматному порядку начинки у 2 слоя. Зверху потерти тісто з какао і пекти 1 год.
Джерело: Маргарин розтерти з борошном, до борошна додати порошок до печива і сметану. Замісити тісто,поділити на дві частини (одн