![](/_pu/32/06165916.jpg)
Складові:
маковий корж:
- 2 скл. меленого маку
- 4 яйця
- 1 скл. цукрової пудри
- 2 ст. л. борошна
- 1 п. ванільного цукру
- 1 ст. л. меду
- 100 г масла
- 1 п. порошку до печива
- 2 кг яблук
горіховий корж:
- 5 яєць
- 5 ст. л. цукру
- 5 ст. л. мелених горіхів
- 3 ст. л. борошна
- 2 ст. л. сухарів
- 1 ст. л. порошку до печива
крем:
- 1 скл. цукру
- 0,5 л молока
- 2 жовтка
- 2 ст. л. борошна
-300 г масла
Приготування
Маковий корж: збити білки з цукровою пудрою і додавати по одному жовтку. Зменшити обороти у міксері поступово добавляти борошно,пор.до печива,ваніль,мед,масло(кімнатної темп.) в кінці мак.Яблука почистити та нарізати плястерками.
Деко застелити папером для випічки,змастити маргарином,щедро посипати сухарями,викласти яблука,а зверху яблук вилити маковий бесквіт.
Горіховий корж: окремо вимішати горіхи,борошно,пор.до печива,сухарі.
Збити білки з цукром додавати по одному жовтку,постійно збивати,а у кінці вимішати з горіхами.
Крем: жовтки втерти з цукром,борошном, додати молока і заварити. Заварний крем остудити та збити з маслом.
Форма 20*30
Перекладати:на дно горіховий корж, змастити кремом.
маковий корж яблука зверху - змастити кремом.
Джерело: Маковий корж: збити білки з цукровою пудрою і додавати по одному жовтку. Зменшити обороти у міксері поступово добавляти