Пляцок з ревенем
enjoy
14.05.2015

Складові:
- пучок ревеню
- 6 яєць
- 2 ст. цукру
- 200г маргарини
- 1 ст. сметани
- 1 ст.л. розпушувача
- 500г муки

Приготування
Жовтки відділити від білків. 
Муку змішати з розпушувачем і розтерти з маргарином. Додати жовтки, цукор, сметану і замісити тісто. Розкласти на попередньо змащену форму. По тісті розкласти почищенийі порізаний ревень. Добре втиснути ревень у тісто і поставити у духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів. 
Білки збити з цукром. Коли пройде 30 хв, витянути бляшку з духовки і викласти по ревені збиті білки. Поставити в духовку ще на 30 хвилин. Виключити і залишити вистигати у духовці.

Так як сезон на ревень дуже скоро минає, його можна замінити яблуками.



Джерело: Жовтки відділити від білків. Муку змішати з розпушувачем і розтерти з маргарином. Додати жовтки, цукор, сметану і заміс
close
Додати свій рецепт