Київський пляцок з фініками

Форма 20*30

Складові:
на 1 корж:
- 5 яєць
- 5 ст. л. цукру
- 2 ст. л, сухарів
- 2 ст. л. борошна
- 4 ст. л. мелених горіхів

2 корж такий самий

середній корж:
- 10 білків
- 10 ст. л. цукру
- 2 ст. л. сухарів
- 100 г фініків
- 100 г січених горіхів

крем:
- 300 г масла
- 0,5 л вареного згущеного молока

Приготування
1 корж: горіхи перемішати з сухарями та борошном. Білки збити на піну, додавати по ложці цукру і збивати далі, додавати по одному жовтку, а у кінці легко вимішати з горіхами.
На 2 корж все так само.

На середній корж: білки збити на піну,додавати по ложці цукру і збивати далі. Горіхи перемішати з сухарями та порізаними соломкою фініками і легенько вимішати з білками. Корж пекти на пергаментному папері до рожевого кольору і сушити 1 год.

Крем: масло збити з згущеним молоком.

Перекладати: бісквітний корж-крем-середній корж-крем-бісквітній корж.



Джерело: Білки збити на піну, додавати по ложці цукру і збивати далі, додавати по одному жовтку, а у кінці легко вимішати з горіх
close
Додати свій рецепт