
Форма 20*30
Складові:
на 1 корж:
- 5 яєць
- 5 ст. л. цукру
- 2 ст. л, сухарів
- 2 ст. л. борошна
- 4 ст. л. мелених горіхів
2 корж такий самий
середній корж:
- 10 білків
- 10 ст. л. цукру
- 2 ст. л. сухарів
- 100 г фініків
- 100 г січених горіхів
крем:
- 300 г масла
- 0,5 л вареного згущеного молока
Приготування
1 корж: горіхи перемішати з сухарями та борошном. Білки збити на піну, додавати по ложці цукру і збивати далі, додавати по одному жовтку, а у кінці легко вимішати з горіхами.
На 2 корж все так само.
На середній корж: білки збити на піну,додавати по ложці цукру і збивати далі. Горіхи перемішати з сухарями та порізаними соломкою фініками і легенько вимішати з білками. Корж пекти на пергаментному папері до рожевого кольору і сушити 1 год.
Крем: масло збити з згущеним молоком.
Перекладати: бісквітний корж-крем-середній корж-крем-бісквітній корж.
Джерело: Білки збити на піну, додавати по ложці цукру і збивати далі, додавати по одному жовтку, а у кінці легко вимішати з горіх