Булочки з кремом

Складові:
тісто:
- молоко 0,5 л
- дріжджі свіжі 50 г
- цукор 100 г
- яйця курячі 1 шт.
- сіль (дрібка)
- маргарин 50гр
- борошно 900гр

крем:
- пудинг (1 пачка)
- цукор 4 ст. ложки
- молоко 0,5 л
- масло вершкове 250 г

Приготування
Тісто: молоко підігріти і розчинити в ньому дріжджі, додати дрібку солі.
Окремо перемішати яйце з цукром і долити до молока. Маргарин розтопити і охолодити, вилити до молока з яйцем. Додати борошно і замісити мяке тісто. Зразу розкачати і виробляти стаканчиком кружечки. Зверху кружечки змастити трішки олією, скласти докупи і легенько притиснути. Поскладати на змащений олією протвінь щоб підійшли на 30хв. Змастити зверху яйцем і поставити в розігріту на 200град. духовку до зарум'янення.
Крем: беремо 0,5л молока, з нього відливаємо склянку і розчиняємо в холодному пудингу з цукром, решту ставимо на вогонь.
Коли молоко почне кипіти вилити до нього розчинений пудинг з цукром і проварити до загустіння. Пудинг остудити і збити з маслом. Остиглі булочки начинити кремом, присипати цукрвою пудрою!

close
Додати свій рецепт