Бісквітні тістечка з масляно-горіховим кремом

Квадратна форма 20на20
Складові:
бісквіт:
- 4 яйця
- 120 г цукру
- 100 г борошна
- 25 г горіхів
крем Шарлот:
- 100 г масла
- 90 г цукру
- 1 жовток
- 65 г молока
- 0,5 пакетика ванільного цукру
- 15 г горіхів
- 1 ч. л. коньяка
сироп:
- 60 г цукру
- 70 г води
прикраса:
- 15 г горіхів
Приготування
Бісквіт: окремо збити білки.
На біло збити жовтки з цукром. Додати борошно і горіхи, потім збитий білок - акуратно вимішати. Пекти при 200 гр.
Крем: жовток, молоко, цукор варити кілька хвилин до загустіння. Масло збити з ванільним цукром і по ложці додати охолоджений сироп, потім додати горіхи і коньяк.
Розрізати бісквіт, просочити сиропом. Посипати горіхами і цукровою пудрою.
Джерело: Бісквіт: окремо збити білки. На біло збити жовтки з цукром. Додати борошно і горіхи, потім збитий білок - акуратно виміш