![](/_pu/29/28343722.jpg)
Складові:
тісто:
- 5 жовтків
- 200 г цукру
- 1 п. маргарину
- 1 п. порошку до печива
- 3 скл. борошна
ще потрібно:
- 0,5 скл. сирого немеленого маку
- 3-4 яблука
- 5 білків
- 2 п. галяретки (ківі)
крем:
- 300 г масла
- 1 скл. пудри
- 2 банани
Приготування
Жовтки розтерти з цукром, додати м'який маргарин, борошно з порошком. Замісити тісто і розділити на 3 частини. Дві більші, одна менша. До меншої частини додати какао і поставити в морозилку.
Розкачати одну частину білого тіста і спекти корж.
На другу розкачану частину тіста викласти дольки яблук, вмочених у мак.
Білки збити з галяреткою і викласти на яблука.
Все затерти коричневим тістом і пекти. (В мене пеклося 30 хв на малому вогні)
Крем робила Шарлот.
На нижній корж з яблуками викласти крем, на крем порізані пластинками банани і накрити чистим коржем. Зверху прикрасити за бажанням.
Джерело: Жовтки розтерти з цукром, додати м'який маргарин, борошно з порошком. Замісити тісто і розділити на 3 частини. Дві більш