Баклажанні рулетики

Складові:
- 4 шт. баклажанів
- 2 шт. помідорів
- 1 пучок петрушки
- 2 зубки часнику
- майонез
- сіль
- нерафінована олія для жарки

Приготування
Краще брати довгенькі баклажани. Їх помити, витерти насухо, нарізати вздовж на полоски ("язички") товщиною 5-7 мм. Баклажани посолити, залишити на 15 хв.
В цей час робимо майонез, чавимо туди часник, розмішуємо. 
Коли баклажани просоліли, з них зійшла гіркота - обжарити їх на гарячій сковорідці на домашній (нерафінованій) олії. Дати вистигнути на паперовому рушничку.
Помідори нарізати на довгенькі дольки.
Тепер крутимо рулетики:
баклажанчик щедро намазати майонезом з часником, на край покласти дольку помідора та гілочку петрушки. Скрутити рулетик, прошпилити зубочисткою.
Дуже швидко, смачно, годиться для фуршетної подачі.



Джерело: Краще брати довгенькі баклажани. Їх помити, витерти насухо, нарізати вздовж на полоски ("язички") товщиною 5-7 мм. Бакла
close
Додати свій рецепт