Засипаний гарбуз під малиною

Складові:
- 1 скл борошна
- 1 скл манної крупи
- 0,5 скл мелених вівсяних пластівців
- дрібка солі
- 0,5 скл цукру
- 0,5 скл олії
- 2 скл гарбузового пюре
- 1 ч.л. кориці
- 0,5 ч.л. ванільного цукру
- 1 ч.л. апельсинової цедри
- 0,5 скл малинового сиропу

Приготування
Сухі складники вимішати, половину викласти у змащену форму для випікання.
Зверху виложити пюре гарбуза, посипати корицею та апельсиновою цедрою.
Другу частину сухої маси вимішати з олією та викласти на гарбузове пюре.
Пекти 40 хв при 180*. Вийняти з духовки, остудити, полити малиновим сиропом.



Джерело: Сухі складники вимішати, половину викласти у змащену форму для випікання. Зверху виложити пюре гарбуза, посипати корицею
close
Додати свій рецепт