Слойка з яблуками
Тортенко

Складові:
- яблука
- лимонне желе

тісто:
- 2 п. маргарину
- 6 ст. л. сметани
- 3 жовтки
- борошна скільки забере

крем:
- масло +заварений пудинг

Приготування
Маргарин посікти з борошном (сікти для мене довго,тому я ставлю маргарин на 30 хв. в морозилку, а потім тру на тертці,пересипаючи борошном).
Додати збиті жовтки зі сметаною. Швиденько замісити тісто, приблизно як на вареники і поставити в холодильник на 12 годин.
Потім випікати коржі, обов'язково проколюючи виделкою, щоб не утворювались пухирці.
Випечені коржі перемащувати кремом, перекладаючи пластинками яблук (яблука попередньо відварити в сиропі).
Крем масло + заварений пудинг.
Зверху пляцок змастити кремом, викласти яблука і залити лимонною галяреткою (желе).



Джерело: Маргарин посікти з борошном (сікти для мене довго,тому я ставлю маргарин на 30 хв. в морозилку, а потім тру на тертці,пе
close
Додати свій рецепт