Салат з моркви і яблуками
rutamyata
12.05.2018

6 середніх морквинок, 6 зелених яблук, 1 лимон, 3 ст.л. меду, майонез, томатний соус.
На крупній тертці натерти моркву, яблука та лимон. Для цього моркву та яблука очистити, а лимон натерти разом зі шкіркою. Перемішати та розділити на 2 частини. Першу частину заправити медом, а другу - майонезом і томатним соусом. Перемішати кожну частину по окремості.

Цей простесенький салатик, залежно від варіанту його заправки, може бути як достатньо пікантним, так і солодким, при тому, що основні інгредієнти і в одному, і в іншому випадку абсолютно однакові. Тож яка версія буде вам більш до вподоби, можете обрати самі!
Смачного!

close
Додати свій рецепт