Риба з ананасами

Складові:
- 1 кг рибного філе ( хек або мінтай)
- 1 банка різаних консервованих ананасів
- 1 банка соусу «Чумак кухарський з овочами»
- 3 великі цибулини
- олія, борошно

Приготування
Філе порізати шматочками, запанірувати в борошні, посмажити на олії і охолодити.

Цибулю порізати напівкільцями, обсмажити в олії, влити в сковорідку соус і ананаси (сироп не відціджувати!), перемішати, довести до кипіння, охолодити.

У лоток чи каструльку викласти шарами рибу і овочевий соус, поставити на ніч у холодильник. Виходить маринована риба з цікавим кисло – солодким смаком.



Джерело: Філе порізати шматочками, запанірувати в борошні, посмажити на олії і охолодити. Цибулю порізати напівкільцями, обсмажит
close
Додати свій рецепт