Кролячі ніжки, шпиговані салом та часником, тушковані в вині

Складові:
- ніжки кролика 2 штуки
- сало (для шпигування) 10 грам
- часник 2-3 зубчики
- оливкова олія
- сіль
- діжонська гірчиця
- вино 150 мл

для маринування:
- лимонний сік
- оливкова олія
- гірчиця звичайна
- білий перець
- приправа "Середземноморські трави"

Приготування
Ніжки кролика попередньо замочити не менше ніж на 4 години в воді.
Нашпигувати салом та часником (зробити маленькі розрізи, в них покласти одночасно шматочки сала і часнику).
Замаринувати: натерти ніжки сіллю, спеціями, гірчицею, скропити лимонним соком та оливковою олією, перевернути декілька разів в маринаді, який утворився.
Залишити на 1-2 години маринуватися.
Перед приготуванням натерти діжонською гірчицею.
Обсмажити до кірочки з обох сторін на сковороді і в невеликій кількості оливкової олії.
Потім додати трішки води і вино (в мене було рожеве сухе) і тушкувати в сковороді під кришкою на маленькому вогні 40 хвилин.
Перед подачею ще раз натерти діжонською гірчицею для краси.

Подавати з гарніром.
В мене на фото з тушкованою картоплею.

close
Додати свій рецепт