Розсольник із часниковими кльоцками

Складові:
- картопля 2 шт
- куряче філе 200 г
- морква 1 шт
- цибуля ріпчаста 1 шт
- огірок солоний 1 шт
- перець болгарський 2 шт
- яйце 1 шт
- майонез (вершки, молоко або сметана) 2 ч. л
- борошно 3 ст. л
- часник (зубці) 2 шт
- спеції

Приготування
З курячого філе варимо бульйон. Картоплю ріжемо кубиками і відправляємо в бульйон. Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на грубій терці, тушкуємо до напівготовності і додаємо в бульйон. Потім кладемо в бульйон солодкий перець, бажано різних кольорів. Коли овочі практично готові, натираємо огірочок і додаємо в бульйон. Варимо хвилин 10. З борошна, яйця, сметани і часнику замішуємо тісто на кльоцки. У киплячий суп чайної ложкою обережно кладемо кльоцки. Варимо 5 хвилин.



Джерело: З курячого філе варимо бульйон. Картоплю ріжемо кубиками і відправляємо в бульйон. Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на
close
Додати свій рецепт