Філе лосося із солодким перцем, цибулею і часником

Складові:
- 2 стейки філе лосося
- 2 ст. л. лимонного соку
- 4 шт болгарського перцю
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- 100 мл бульйону
- сіль
- мелений чорний перець
- 3 ст.л. олії без запаху

Приготування
Філе помити і скропити лимонним соком. Солодкий перець помити, почистити і нарізати полосками. Цибулю і часник почистити, цибулю нарізати кружельцями, часник розрізати пополам і натерти ним форму в якій будете запікати рибу.
Духовку нагріти до 200С. Перець і цибулю покласти у форму, влити бульйон. Філе посолити і поперчити. Викласти на овочі і полити олією зверху. Накрити кришкою або фольгою і поставити на 20-30 хвилин у духовку.



Джерело: Філе помити і скропити лимонним соком. Солодкий перець помити, почистити і нарізати полосками. Цибулю і часник почистити
close
Додати свій рецепт