Картопляні пиріжки

Складові:
- картопля 1 кг
- яйця 2 шт
- мука, сіль

начинка:
- кважена капуста

Приготування
Картоплю відварити, помняти і охолодити (це можна зробити і за день раніше).

Руками картоплю добре розтерти, щоб не було грудок, дати яйця, сіль, муку і замісити тісто. Тісто таке як на вареники, пиріжки робити зразу, бо тісто рідне коли стоїть довго.

Розкачати з тіста валик, нарізати на кусочки розміром як яйце,кусочки розкачувати і ліпити пиріжки. Зразу жарити в невеликій кількості олії, викладати на паперове полотенце.

Для начинки, цибулю порізати кубиком, підсмажити на олії, дати квашену капусту, поперчити,кинути лавтовий листок все стушити.
Така начинка традиційна зимою а зараз можна яйце варене з зеленою цибулею.



Джерело: Картоплю відварити, помняти і охолодити (це можна зробити і за день раніше). Руками картоплю добре розтерти, щоб не було
close
Додати свій рецепт