Пиріг з капустою
Julia24081984
22.02.2019
Нагріти молоко, додати дріжджі, сіль, цукор, борошно і розтоплене вершкове масло. Замісити тісто і дати йому підійти. Нашаткувати капусту. Цибулю нарізати півкільцями. Моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити овочі на рослинному маслі, посолити, поперчити, додати томатну пасту. Тісто розкачати. На середину викласти начинку, краї тіста нарізати смужками і поперемінно накривати ними начинку. Змастити пиріг жовтком. Випікати в добре розігрітій духовці при температурі 180 градусів 30-40 хвилин. Смачного!:)

- молоко 300 мл.
- дріжджі свіжі 50 г.
- сіль 0.5 ч. л.
- цукор 2 ст. л.
- борошно вищого гатунку 700 г.
- масло вершкове 100 г.
- масло рослинне 50 г.
- томатна паста 1 ст. л.
- капуста білокачанна 800 г.
- цибуля 1 шт.
- морква 1 шт.
- жовток 1 шт.
close
Додати свій рецепт