Пиріг з вишнями під білковою піною від Дарії Цвек

Складові:
тісто: 
- 300 г борошна
- 150 г маргарину
- 2 жовтки
- 50 г цукру
- 2-3 ст. л. сметани
- 2-3 ст. л. сухарів

начинка: 
- 500 г вишень (у мене закручені у власному соці) 
- 500 г цукру
- ванілін

білкова піна: 
- 2 білки
- 50 г цукрової пудри

Приготування
Маргарин посічіть з борошном, додайте цукор, жовтки, сметану і замісіть тісто. Розкачайте корж, виложіть його на змащену жиром тортівницю, поколіть виделкою, посипте сухарями, наложіть вишні без кісточок, посипте цукром з ваніліном і печіть у гарячій духовці ЗО хвилин. Потім залийте вишні збитою з білків і цукрової пудри піною, поставте пиріг у духовку. Вийміть, коли піна набере золотистого кольору.

close
Додати свій рецепт