Пиріг яблучний рай

Складові:
- 200 г масла
- 200 г цукру
- 3 яйця
- 4 ст. л. лимонного соку
- 175 г борошна
- 75 г кокосової стружки
- 0,5 ч. л. розпушувача
- 5 яблук

Приготування
Яблука почистити, видалити серцевинку,полити 2 ст.л. лимонного соку і нарізати маленькими пластинами. Борошно перемішати із кокосовою стружкою і розпушувачем. Окремо збити масло із цукром, поступово добаляючи по одному яйця. Додати 2 ст.л. соку і суміш борошна із стружкою. Все добре перемішати. Тісто викласти у форму, зверху викласти яблука. Випікати при 200С - 50 хвилин. Через 40 хвилин посипати зверху кокосовою стружкою і ще поставити у духовку на 10 хвилин. Саме головне його не пересушити! Пиріг виходить надзвичайно ніжним на смак.



Джерело: Яблука почистити, видалити серцевинку,полити 2 ст.л. лимонного соку і нарізати маленькими пластинами. Борошно перемішати
close
Додати свій рецепт