Пиріг з яблуками невидимий

Складові:
тісто:
- 60 г борошна
- 50 г цукру
- 2 яйця
- 15 г розпушувача
- 90 мл молока
- 1 ст.л. коньяка (рому)
- 1 ч. л. екстракту ванілі (ванільного цукру)
- 2 ст. л. олії

начинка:
- 3 яблука

заливка:
- 1 яйце
- 50 г цукру
- 2 ст. л. розтопленого масла
- 3 ст. л. мигдалевих пелюстків

Приготування
Змішати борошно, розпушувач і цукор. В другій мисці збити яйця і влити в сухі інгредієнти.
Додати молоко. Ви побачите як суміш почне набухати і рости. Розмішати.
Добавити ваніль, коньяк і олію. Перемішати віничком. В тісті продовжується реакція.
Підготувати начинку. Яблука почистити від шкірки, тоненько нарізати пластинами. 
Яблука викласти в тісто. Яблук буде стільки, що вони будуть на перших ролях. Тіста за ними не буде видно. Так і має бути.
Форму діаметром 20 см. вистелити папером для випічки . Вилити тісто, розрівняти яблука зверху. Випікати розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 25-30 хвилин, до золотистого кольору.
Для заливки збити яйця з цукром до піни, добавити розтоплене масло і розмішати . Заливку вилити на гарячий пиріг, щедро посипати мигдалевими листочками и знову поставити в духовку на 10-15 хвилин, до золотистого кольору.
Готовий пиріг остудити в формі.



Джерело: Змішати борошно, розпушувач і цукор. В другій мисці збити яйця і влити в сухі інгредієнти. Додати молоко. Ви побачите як
close
Додати свій рецепт