Налисники з маскарпоне і вишнями

Складові:
для тіста:
- 1 ст. молока (200 гр)
- 1 ст. мінеральної води (200 гр)
- 3 яйця
- 1,5 ст муки
- щіпка солі
- 2 ст. лож. цукру
- 3 ст. лож. олії

для начинки:
- 250 гр маскарпоне
- 2-3 ст. лож. пудри
- вишня дрильована

Приготування
Маскарпоне перемішати з пудрою. Інтенсивність солоду регулюйте за своїм смаком (хтось любить більше солодше, хтось менше...) Массу бажано виложити в кондитерський мішок, щоб краще було накладати на налисник.
На лист налисника в рядочок кладемо вишеньки і один раз перевертаємо налисник. Потім з мішка витискаємо смужку маскарпоне (смужка має бути досить товста). Тоді все разом закручуємо.

close
Додати свій рецепт