Крем-суп з гарбуза і селери

Складові:
- 700 г почищеного гарбуза
- 1 середня селера
- 1 морква
- 1 цибуля
- 1 корінь петрушки
- 1 ст. ложка вершкового масла
- сіль до смаку
- зелень кропу і петрушки

Приготування
Гарбуз, селеру, моркву, петрушку і цибулю порізати кубиками, склати в каструлю і залити 1,5-2 л води. Варити до готовності овочів.
Збити блендером на пюре, посолити до смаку, додати столову ложку вершкового масла і зелень кропу.
Поставити суп на газ, щоб ще раз закипів і відразу виключити.
Розлити по тарілках і ще додати зелень петрушки.



Джерело: Гарбуз, селеру, моркву, петрушку і цибулю порізати кубиками, склати в каструлю і залити 1,5-2 л води. Варити до готовнос
close
Додати свій рецепт